Comfort Living

Comfortabel wonen is gemeengoed geworden. Maar dat is steeds lastiger te realiseren. Woon- en industriegebieden groeien alsmaar dichter naar elkaar toe en ook de verkeersdruk blijft toenemen. Het bewaren van privacy en het afschermen van hinderlijk geluid wordt daarom steeds belangrijker.

UITSTEKENDE GELUIDSISOLATIE VOOR EEN GEZOND WOON-, LEEF- EN WERKKLIMAAT

Betere geluidsisolatie: genieten van rust in je eigen sfeer.
Het concept Comfort Living is speciaal ontwikkeld voor toepassing in woningen. In de woningbouw is het belangrijk voldoende privacy te creeëren en geluidsniveaus te beheersen. Bewoners kunnen genieten van hun eigen sfeer, zonder overlast te ervaren van buren of zelf overlast te veroorzaken.

BRANDWERENDE CONSTRUCTIE; EEN VEILIG GEVOEL

Uw huis is uw veilige haven en dat moet altijd zo voelen. Voor u, voor uw gezin en voor bezoekers. U moet niet hoeven nadenken of uw huis brandveilig is, dat moet het gewoon zijn.

De brandveiligheid van gebouwen wordt bepaald door de aanwezigheid van voldoende vluchtwegen en de toegepaste bouwmaterialen. Mocht u verrast worden door brand dan heeft Wall-linQ Tape Drywall System® een beschermende werking, die is vertaald in de Europese brandklassecertificering EI. Waarbij de E staat voor vlamdichtheid (geen openingen in de constructie) en de I voor thermische isolatie (de temperatuur aan de niet-brandende zijde).

FLUISTERMETHODE

Het Wall-LinQ Tape Drywall System® wordt gemonteerd met de ‘Fluistermethode’. Omdat de montage nagenoeg zonder schroefwerk plaatsvindt, is de geluidsoverlast minimaal. Buren kunnen dankzij deze Fluistermethode in naast-, boven- en ondergelegen ruimtes probleemloos verblijven, doorwerken of genieten van hun rust. Hier leest u meer over de Fluistermethode.