Comfort Hotel

UITSTEKENDE GELUIDSISOLATIE: VOOR EEN PRETTIG VERBLIJF

De hedendaagse hotelgast eist meer dan alleen een goed bed. Voor iedere hoteleigenaar geldt dat hij zich voortdurend bewust moet zijn van de wensen van zijn veeleisende gasten. Zowel de zakelijke gast als de toerist wil luxe en comfort. Wie tv wil kijken, wil internetten of naar zijn favoriete muziek wil luisteren, moet dat kunnen doen zonder hinder te vormen voor andere gasten die wellicht willen werken. De meeste hotels beschikken daarnaast over kantoor-, congres-, en vergaderruimtes.
De activiteiten in deze ruimtes mogen andere gasten geen geluidsoverlast bezorgen.

Luchtgeluidisolatie

Betere geluidsisolatie: voor een prettig verblijf
Het concept Comfort Hotel is speciaal ontwikkeld voor hotels. Voor toepassing in hotelkamers, conferentie- en vergaderruimtes. Belangrijk in hotels is het realiseren van voldoende privacy en het beheersen van geluidsniveaus.

BRANDWERENDE CONSTRUCTIE; EEN VEILIG GEVOEL VOOR UW GASTEN EN PERSONEEL

In hotels verblijven veel mensen die zich in een voor hen onbekende omgeving bevinden. Hotels zijn veelal gestapelde gebouwen. Vluchtwegen moeten extra bescherming bieden tegen hitte en brand.

FLUISTERMETHODE

Het Wall-LinQ Tape Drywall System® wordt gemonteerd met de ‘Fluistermethode’. Omdat de montage nagenoeg zonder schroefwerk plaatsvindt, is de geluidsoverlast minimaal. Gasten kunnen dankzij deze Fluistermethode in naast-, boven- en ondergelegen ruimtes probleemloos verblijven, doorwerken of genieten van hun rust. Hier leest u meer over de Fluistermethode.